Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2008.10.31

Kép

Név: Zoey Hanson

Neme: lány

DNS: hegyi Vadmacska

Kedvenc színe: rózsaszín

Szerelme: Márk

Haja színe: Emberként:vöröses, Vadmacsként: rózsaszín

Szeme színe: Emberként:barna, Vadmacsként: rózsaszín

Nincsen tesója, az apukájával és az anyukájával él.Amikor Vadmacska lett az nagy változást tett az életére. Már nincsen annyi ideje Márk-ra (a szerelmére), mert vagy mutánst üldöz, vagy a kávézóban dolgozik. Vele van mindig Mini Mici aki jelzi neki hogy van-e mutáns a környékben.Szerelmes belé Márk Dren és Eliott is (húh jó sokan xP), de ő csak Márk-ot szereti.

Kép

Neve: Corina Brukwors

Neme: lány

DNS: ritka kék madár

Kedvenc színe: kék

Szerelme: -

Haja színe:Emberként: fekete, Vadmacsként: kék

Szeme színe: Emberként: barna, Vadmacsként: kék

  Corina a mamájával él egy nagy házban, van egy tesója is, de nem törődik vele mert a tesója szerint  a balett hülyeség. Régebben nagyon szerettek együtt lenni, csak a tesóját egy nagyon jó iskolába járt, ezért sokat is kellett neki tanulnia. Egyébként nagyon gazdag családban született. Példaképe Renée Roberts akit nagyon nagyra tart. Nincsen sok barátja csak a vadmacsok, mondjuk már egyszer beadta a derekát és kilépett, csak Renée feleszmélte neki hogy a világ sorsa van a kezükben, ezért visza is tért Corina.Szeret teázni a kávézóban, amit általában (idézem "általában") Zoey nem vesz jó néven.

Kép

Neve: Bridgett Verdant

Neme: lány

DNS: fekete delfin

Kedvenc színe: zöld

Szerelme: Eliott

Haja színe: Emberként és Vadmacsként is zöld

Szeme színe: Emberként: sötét kék, Vadmacsként: zöld

Bridgett-et nagyon sokan kihasználják mert jó tanuló. Nagyon szeret olvasni, a családjáról semmit sem lehet tudni. Szerelmes lett a történet alatt Eliott-ba, meg szerintem egy kicsit Shardonba is. Nincsen sok barátja csak a vadmacsok. Szinte mindíg elejt valami tányért vagy tálcát a vadmacs kávézóban, mert hát egy kicsit ügyetlenke.

Kép

Neve: Kikki Benjamin

Neme: lány

DNS: oroszlánmajom

Kedvenc színe: citromsárga

Szerelme: Tarb

Haja színe:Emberként és Vadmacsként is citromsárga

Szeme színe: Emberként és Vadmacsként is barna

Kikki egyedűl él a testvérkéivel. Egy nagyon energikus lány aki szeret sportolni és játszatni. Nagyon kedves mindenkivel (Na jó az űrmanókkal nem xD), és nagyon szereti a testvéréit is. Ezenkívűl a többi vadmaccsal is nagyon jó barátságban van. Gyakran a kávézóban előad trükköket a vendégeknek hogy szórakoztassa őket amíg még elkészül a torta vagy a süti.

Kép

Neve: Renée Roberts

Neme: lány

DNS: szürke farkas

Kedvenc színe: lila

Szerelme: Hát szerintem Wesly egy csöpnyit

Haja színe: Emberként és Vadmacsként is lila

Szeme színe: Emberként meg vadmacsként is lila

Renée egy gazdag család leszármazotja, nagyon sok munkája van: topmodell, színész, énekesnő + még a vadmacskodás meg a pincérkedés. De bírja szerencsére. A púderese Renée babának hívja, amit ő persze nem nagyon szeret. Corina legnagyobb példaképe. Neki is mint szinte mindegyik vadmacsnak nincsen valami "Hú de sok!" barátja. Elősször nem akart csatlakozni a csapathoz, mert azt hitte hogy ez hülyeség, meg hogy ő egyedűl dolgozik, de végülis a vadmacskák meggyőzték.

 

Kép

Neve: Elliot Grant

Neme: fiú

Szerelme: Zoey szerintem

Haja színe: citromsárga

Szeme színe: kék

Sokan azt hiszik hogy ő a kék lovag mert hasonlít rá de nem. Szerelmes Zoey-ba és amikor Zoey macska lesz ő beoltja magát és ezáltal ő is az lesz. A Vadmacska kávézóban dolgozik Wesley-vel együtt szokták a lányo DNS-ét megutdni és a Föld körülötti bajokat felfedezni.