Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Részek tartalma

2008.10.27

Kép 1. rész

A Macskávézó titka

Zoey azt álmodja hogy Márkal (a szerelmével) összelyött (ami meg is fog történni) , és a tinédzserek bálványa lett, de legalább is az álmában. És arra ébredt hogy elkésett az iskolából, az öltözködést elég brutárúl csinálta meg de legalább fel tudott öltözni xD.És miközben fut az iskolába még mindíg Márkról ábrándozik.És amikor Márkal elmennek az újjonnan nyílt múzeumba Zoey észrevesz egy kis aranyos aranyból készült macskát amin szárnyak vannak. És amikor átmegy alatta kiderűl hogy ő egy vadmacska. Amikor Márk elmegy innivalóért Zoey észrevesz egy kávézót amin van egy ugyna olyan arany szárnyas macska mint  a múzeumban, és egyszer csak földrengés tört ki. Az arany szárnyas macska elkezdett pirosan világítani a kávízó tetején. És Zoey arra ébredt hogy ott van mellette Márk és már hét óra lesz. És másnap az iskolában elkezdi medélni Mimi-nek és Magon-nek (a kettő legjob  barátnőinek) hoyg mi is történt tegnap. És eor eszébe jut hogy kendó edzés után találkozni fog majd Márkal, és erre el kezd futni, de sajna amire oda értek addigra már hoszú sor ált a kendó terem előtt hghy megnézzék Márkot. A barátnői persze azt mondták hoyg ez egy veszett ügy, de Zoey kivett a zsebéből egy fényképet amin ő és Márk volt rajta. És egyszer csak elejti a fotót amit elkezd fújni a szél és a verondán kívűl volt már a fénykép de Zoey érte ugrott, de szerencsére lábra esett mint a macska. De ebédnél nagyon furcsa lesz Zoey, tejet akar inni, és a halat a szájával veszi ki a dobozból amiben benne volt. És amikor találkozik Márkal elkezdenek beszélgetniu de Zoey száján szinte mindíg kicsúszik a száján a miaú vagy a macska. és isola után zoey kiakarja deríteni miért történnek ezek a furcsaságok és elmegy a kávízóhoz amit még tegnap látott mielőtt még elaludt volna. Megérez valami furcsát és befut az erdőbe ahol észreveszi Márkot, egyszer csak egy nagy patkány szörny bújik elő az egyik pad alól. A nagy patkány kiüti Márkot és Zoey elé ugrik aki ijedten mered rá, de egy férfi (Eliott) megmenti, és akor Zoey átváltozik a varázsmedál segítségével egy vadmacsá.Ekor elődrukol egy jó kis szlogennel:"Macska izom,

                Macska karom,

                Macska varázs

                Tejhatalom!"

Ekkor egy eszközt kap és elkiáltja magát:"Csoda harang! teljes erővel!".Ettől a mutáns szörny vissza változik egy egyszerű kis patkánnyá.

Kép

 

 

2. rész

 

 

Macskaland

 

 

Wesly és Eliott odaadja Zoey-nak a munkás ruháját.És Wesly átadta Zoey-nak a robot2000-t, persze Zoey kis is talál neki egy nevet, ami úgy hangzik hogy Mini Mica (Hát ez olyan ari! nem? xD). Amikor megy megkeresni a társait Mini Mica megszólal és ezt mondja "Veszély közeledik, veszély közeledik!". De csak egy kutya jött Zoey felé és ráugrott, és egyszer csak megszólal egy hang és azt mondja "Miki! Fejezd be! Gyere ide drágaságom!". És ekkor a limó-ból (limuzin-ból) kiszáll egy lány. És másnap Zoey mindenkitől elkezdi az iskolábna kérdezgetni hogy nem talált-e magán furcsa foltokat, de nem jár sikerrel.És akor találkozik Márk-al, de egyszer csak kibújnak a macska fülei meg a macska farka, persze miután vége lett az iskolának akor rohant  a kávézóba.Miután már vége lett a minkájának Mini Micával elmennek egy áruház elé és Mini Mica megint veszélyt érez. De csak az a lány akivel az azelőtti napont találkozott. És akkor a limó után szalad amivel vitték a lányt, és eljutott a házáig, persze illedelmesen be is ment. És sikeresen is találkozik azzal a lánnyal akivel akart, és végül is elment. De amikor épp elindult Zoey az utcán meghallott egy sikítást, és akkor gyorsan berohan a házba és azon kapja magát hogy az a másik lány veszélyben van. És hogy egy nagy mutáns van a házban, persze gyorsan át is változik. És akkor Zoey észreveszi a lányon hogya hátán ott van a jel. A Corina (az éppen említendő lány) sikeresen át is változik szerencsére, és meg is kapja a fegyverét ami a varázs íj! Sikerrel jártak, Mikinek (a kutyának) semmi baja se lett a csapás után. Másnap Corina is felpróbálta a pincér ruhát ami nagyon fajáúl nézett ki rajta!