Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2010.04.04

Taiga Aisaka

Név: Aisaka Taiga

Magasság: 143 cm

 

Aisaka Taiga az egyik főszereplőnk Ryuuji mellett. Ugyan abba az osztályba jár mint Ryuuji. A legjobb barátnője Minorin, akit nagyon szeret a kis Taiga. 143 cm, szóval elég kicsi, emellett elég verekedős is tud lenni, ezért elnevezték az iskolában zseb tigrisnek. Egyedül él él egy jó nagy lakásban, de átszokott menni Ryuujiékhoz akik ott laknak mellette, szinte már ő is egy családtak. Bár az anyja és az apja is él még neki, de nem nagyon törődnek vele. De ám Taiga is megtalálja a szerelmét, aki nem más mint Yuusaki Kitamura, Ryuujinak az egyik barátja.

Ryuuji Takasu

Név: Takasu Ryuuji

Kor: 17 a végére 18

 

Ryuuji egy 17 éves középiskolás diák, a szemei miatt mindenki fél tőle, még a tanárai is, ezt még apjától örökölte aki ... hát eléggé "veszélyes" volt. Az anyjával él egy kis házikóban, ami mellé egy óriási panel házat építenek. Az iskolában már az első nap szembe kerül a "zseb tigrissel" vagyis Aisaka Taiga-val. Aki mint kiderül ott lakik mellettük abban a házban amit építettek oda, ezután pedig Taiga folyamatosan oda jár át kajáért, amit mindenki félre ért az iskolában, ugyanis azt hiszik , hogy Aisaka és Ryuuji járnak, amit elég erősen tagadnak is. Mint kiderül Ryuuji szerelmes Kushieda Minorin-ba, Taiga pedig amint ezt megtudja segíteni szeretne neki , hogy összejöjjenek.

Minori Kushieda

Név: Kushieda Minorin

 

Kushieda Minorin Taiga legjobb barátnője, és egy osztályba is jár vele.Taigaval ellentétben viszont ő nagyon mosolygós , és szinte mindig jó kedve van. Akik körülötte vannak azok soha nem lehetnek szomorúak mert Minorin minden egyes percben megnevetteti őket. Az iskola baseball csapatnak a kapitánya, nagyon sok részmunka idős munkát elvállal. Nagyon imádja az ennivalókat, de közben viszont szinte folyton fogókúrázik.

Yuusaku Kitamura

Név: Yuusaku Kitamura

 

Yuusaku is ugyan abba az osztályba jár mint Ryuuji, és emellett a legjobb barátja is. Ő a diáktanács helyettes elnöke. Az iskolai fiú baseball csapatnak a kapitánya. Amint látszik is egy nagyon szorgalmas személyiség. Szerelmes a diáktanács elnökébe Sumire Kanou-ba. Nagyon jóban van Minorinnal, mindig együtt hülyéskednek, de nem szerelmesek.