Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szabályok/Feltételek

2010.01.11

                               Szabályok/Feltételek

             Itt az oldal szabályairól/feltételeiről olvashattok de kérünk titeket hogy ne csak olvassátok hanem tartsátok is be !

ALAPVETŐ SZABÁLYOK:

 

Legyen szives mindenki jelezni ha valamit elvisz az oldalról /saját történetleírás, szereplőleírás/, és ha elviszel valamit jól látható helyre kiírni ennek az oldalnak a linkjét és nem sajátként tekinteni rá amit innen elviszel és lehetőleg mindenki próbáljon meg saját maga a saját oldalát megcsinálni, megírni a történet és a szereplőleírást hiszen megfogalmazni valamit nem olyan nagy dolog, gondolom bárki képes rá, és remélem hogy másnak az oldala nem a saját történetleírásomból/történetleírásunkból fog állni.

Ha valaki nem tud szépen kérni és megköszönni valamit akkor az saját magát minősíti!

Ha már elvittél valamit az oldalról akkor legalább utólag egy "Köszönöm Szépen" ezt meg azt /amiket elvittél/ és az oldalad linkjét odaírod <-- jólesne! (erre itt van az vendégkönyv: www.an2me.eoldal.hu/cikkek/vendegkonyv/an2me-eoldal-vendegkonyv)

Ha valaki semmit se szól se előtte se útólag az szintén magát minősíti!

És amúgy is ne vigyétek el a saját írásokat stb. mert akkor már másnak az oldala egyáltalán nem egyedi vagy nincs rajta saját készítésű dolog!

Az igaz hogy ezen az oldalon is van olyan amit máshonnan szedtünk pl.: wikipédia és egyéb ilyen oldalak de mindig jól láthatóan kiírjuk a forrást egy linkkel, ami pedig saját odaírjuk hogy saját készítésű!

És még valami: A DIZÁJNT /FEJLÉC,TÁBLÁK STB./ SZIGORÚAN TILOS ELVINNI, DIZÁJNT CSINÁLJON MINDENKI MAGA, MI IS MEGCSINÁLJUK ERRE AZ OLDALRA A SAJÁT DIZÁJNT DE NEM MÁSÉRA KÉSZÍTETTÜK!!

A VENDÉGKÖNYV SZABÁLYAI:

1. TILOS a szerkesztők nevében beszélni!

2. TILOS trágár, csúnya szavakat használni vagy veszekedni és a másikat szidni!

3. TILOS erotikus vagy mást sértő szöveget vagy linket beírni, bemásolni!

4. TILOS hirdetni vagy reklámozni más oldalakat!

Kivétel:  Ha nagyobb Animés rendezvény linkje pl. AnimeCON, MondoCON stb. az nem reklámozás vagy hirdetés!

5. TILOS bármilyen letöltési linket beírni, bemásolni!

6. TILOS ÁRULNI az OLDALON! Vagy ha valaki készít Fan Dolgokat, tárgyakat (pl.: kitűzők, matricák stb.) és azt árulja akkor is TILOS beírni!

6. Az oldal NEM CHAT vagy HIRDETŐ TÁBLA! Tehát a nem ide tartozó témákkal kapcsolatos hozzászólást ne írjatok bele a vendégkönyvbe!

Nem ide tartozó témák:

- Ki mit csinál, ki hány éves, kinek mi az e-mail és MSN címe stb.

- Ki mit vett /vagy venne/ hol és mennyiért stb.

 

Kivételtes témák azaz lehet róluk írni:

- Animék, Mangák, Japán (saját vélemények)

- AnimeCON, MondoCON (hogy milyen volt, mi lehetett volna még, mi nem kellett volna hogy legyen stb.)

és nem utolsó sorban kérünk titeket hogy írjatok egy pár sort az oldalról hogy milyen, mi tetszik vagy mi nem tetszik, mi kéne vagy mi nem kéne hogy legyen!

 

Az oldalról:

Itt egy kis bemutató az oldalról:

Az oldal szerkesztői:

Nikira-chan és Kimiko-chan

Beosztottságok:

Tulajdonképpen mindent együtt csinálunk, dizájnt, menüpontokat és mindig vannak közös ötleteink hogy mivel tehetnénk még jobbá az oldalt. Mindig az szerkeszti egy Anime menüpontját aki jobban ismeri de általában egymás munkájához mindig-mindig hozzáteszünk egy kicsit, tehát ígyis-úgyis mindent együtt csinálunk. Hát a dizájnt is együtt csináljuk, felosztjuk hogy ki mit csinál meg vagy mindketten szerkesztünk a másik munkáján.

Hát ennyi lenne...

Az oldal célja:

Megismertetni azokkal az emberekkel az Animék/Mangák világát akik még nem tekintettek bele soha sem, illetve akiknek már volt alkalmuk ebbe a csodálatos világba belekóstolni azoknak minél több információval próbálunk szolgálni az Animékről és igyekszünk minél több Animét bemutatni minél több embernek!

 

Köszi ha ezt végigolvastad és megértetted és be is tartod. :D

További jó olvasgatást, nézelődést az oldalon!

by.: an2me.eoldal.hu vagyis Kimiko-chan és Nikira-chan.