Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DVD-ék

2008.07.12

http://www.canaltcm.com/myfiles/estrenos/gedo_senki.jpg

1.Gedo Senki

A Gedo Senki a Studio Ghibli mozifilmje, és mint ilyen, önmagában egy külön kaszt Japánban.Csak ebből annyit adtak el, mint a listán utána következő négy helyezettből összesen.A film alapjául Ursula K. Le Guin Szigetvilág-regényei szolgáltak, de egy azol külön álló történetet mesél el.Ged, a vándor varázsló (a magyar fordításokban Kóbor) az emberek földjén feltűnt sárkányok ügyében nyomoz, amikor az utazása során össze találkozik a fiatal Arren herceggel.A kettejük sorsa pedig összefonódik, mert a királyság problémái és a sárkányok feltűnése között szoros összefüggés van.

                                                                                    

 

 

 

http://img127.imageshack.us/img127/1000/kadoen2eq6.jpg

2.Toki wo Kakeru Shoujo

Az idő fölött járó lány több Japán animációs nagydíjat is elnyert.Ilyen előzmények után nem meglepő, hogy a 2007áprilisában érkező DVD is sikeres lett.A Tokikake egy 17 éves lány története, a különleges képességének hála bármikor vissza tud ugrani az időbe.Képességet felhasználva megpróbálja helyrehozni a múltban elkövető apró-cseprő hibáit, de rá kell ébrednie arra, hogy egy-egy probléma megoldása másik kettőt fog okozni neki a jövőben.

                                                                                     

 

 

 

 

 

http://passive.files.wordpress.com/2007/07/my_neighbor_totoro_-_tonari_no_totoro_movie_poster.jpg

3.Tonari no Totoro

A Totoro különlegességnek számít a Japán anime DVD-k piacán.2001 szeptemberében adtak ki elősször, és azóta eltelt több mint háromszáz hétben folyamatosan felbukkant az aktuális heti TOP100-as listán.Amíg születnek gyerekek és a DVD-t fel nem áltja valami új médium, addig Totoróra is szükség lesz minden gyermekes háztartásban.Satsuki és Mei kalandjai pedig 2007 októbere óta magyarul is elérhezők DVD-n.

                                                                                    

 

 

 

 

 

http://i199.photobucket.com/albums/aa231/Noir2/11652.jpg

4.Mobile Suit Gundam SEED DESTINY Special Edition IV

A Gundam Seed Destiny sorozat DVD-kiadása jórészt 2005-2006-ra esett. 2007-re mindössze a legizgalmasabb jeleneteket összevágva tartalmazó Special Edition sorozat negyedik lemeze maradt.A sorozat töretlen népszerűségét pedig fényesen jelzi, hogy ebből a lemezből sem adtak el kevesebbet, mint a korábbiakból, úgyhogy 2005 és 2006 után ismét az eladási lista élmezőnyében trónol egy Gundam Seed Destiny DVD.

                                                                                   

 

 

http://i195.photobucket.com/albums/z21/Orihime626/BleachMemoriesOfNobody.jpg

5. Bleach:MEMORIES OF NOBODY

Ichigonak és a harcostársainak egy órájuk van megmenteni a fenyegető pusztulástól a Soul Societyt és a mi világunkat.Az első Bleach mozifilm nagy sikert aratott, ami a DVD-eladásokban is visszaköszönt.

                                                                                    

 

 

 

 

http://i.testfreaks.com/images/products/600x400/147/mobile-suit-gundam-seed-never-ending-tomorrow.300179.jpg

6. Mibole Suit Gundam

U.C. 0079-ez írunk, amikor a Zeon fejedelemség kikiáltja a függetlenséget, majd elszakad a Földi Szövetségtől.Ezzel kezdetét veszi a függetlenségi háború, amelyben a modern technikai legújabb vívmányai, a Gundamok lesznek majd a főszereplők.A legelső, 1979-es Gundam szériát 2007 elején két szép díszdobozban adták ki DVD-n.

                                                                                   

 

 

 

http://www.dvd4you.org/images/Tekkonkinkreet.jpg

7. Tekkonkinkreet

Kuro és Shiro utcagyerekek, akik szembeszálnak bárkivel, aki az útjukba áll. Egy napon azonban idegenek érkeznek a városba, akik vidámparkot akarnak építeni a testvérek területén.A hazánkban is kapható animékben, a két gyerek életében legnehezebb válalkozása elé néz.

                                                                                   

Suzumiya Haruhi

8. Suzumiya Haruhi no Yuutsu