Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Érdekességek

2009.08.24

A rejtek fiók

Light elrejtette a Death Notete egy fiókban, direkt benne is hagyja a kulcsot, viszont ha kinyitják csak egy közönséges napló van ott, és úgy reméli Light hogy így nem firtatják tovább keresgélni a halállistát miután azt a naplót elolvasták. De az igazi kulcs egy tollbetét, a fiók allján van egy kis lyuk, abba hogyha belehelyezi a tollbetétet felnyílik a fiók felseje , amin az edig közönséges napló hevert, és alatta ott van a Death Note. De ha valaki rájön a rejtek fiókra akkor sme lesz képes megszerezni a Death Notet, Light viszont azért tudja biztonságosan kinyitni a fiók tetehét mert a tollbetét szigetelőként hat és megszakítja az áramkört, amikor csukva van a fiók a gumicsőr szigetelő, és az áramkört nyitva tartja, de ha valaki erőszakkar felnyitja a rejtek fiókot abban a pillanatban meggyullad a gumicsőrben tárolt benzin, és a halállista porrá ég, ugyebár ezzel a bizonyíték teljesen megsemmisül. Ez Light rejtek fiókjának a titka.

 

Light célja...

Light célja az hogy megszabadítsa a világot a bűnözőktől, de így viszont, ha ezt sikerülne végrehajtania is, ő lenne az eggyetlen bűnöző a világon, akinek hatlma van akárkit megölni akinek ismeri a nevét és már látta az arcát.

 

Lind L. Tailor

http://images2.wikia.nocookie.net/deathnote/images/thumb/5/5c/Deathnote5vf5.png/250px-Deathnote5vf5.png

Lind L. Tailor a TV-ben L-nek mutatkozik, de igazából egy bűnöző akit aznap végeztek volna ki, de ezt Kira már megtette mielőtt végrehajthatták volna, persze Light is meglátta a TV-ben, rögtön a Death Note-hoz nyult és beírta Lind L. Tailor (jajj de tetszik ez a név xD Lind L. Tailor xD) nevét, L csak ezt a biztonsáh kedvéért próbálta ki, így rájött hogy Kira úgy is tud ölni , hogy nem érintkezik az áldozatokkal,és még valamire rájött, hogy Kira kelet Japánban tartózkodik, ugyanis csak ott adták le ezt.