Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2009.10.23

Canaan Canaan

Canaan a sorozat főszereplője, zsoldos, aki jelenleg Shanghaiban van. Ő volt az egyetlen túlélője annak, hogy egy falut megsemmisítettek a háború közben. Canaan a mesterétől vette át  a nevelt, akit Alphard Alshaya ölt meg. Ezért akármikor találkozik Alphardal komolyabb lesz.

Ő egy elitt zsoldos , képzett mesterlövész és a küzdelem szakértője. Canaanak szőke haja, és mogyoró barna szemei vannak, de amikor használja az erejét akkor a szemei pirosakká válnak.

Canaan az elszigetelt élete miatt nagyra becsüli a barátságát Maria Oosawa-val.

 Alphard AlshayaAlphard Alshaya

A sorozat legkiemelkedőbb gazembere, Alphard olyan vonzó fiatal nő , aki a Snakes terroristaszervezet vezetője és Canaan hív ellensége. Őt már nem érintik az érzések Canaanal szemben.


Maria OosawaMaria Oosawa

Maria a sorozat központi karakterei  közül az eggyik. Terroristák rabolták el és az UA vírussal fertőzött volt.Egy utazás alkalmából kezdett el barátkozni Canaan-al amikor Canaan megóvta őt a gengszterektől valahol a Közel-Keletben. Maria nincsen tudatában Canaan veszélyes életének.

   Yunyun Yunyun

Yunyun Maria barátja. Ő is az UA vírussal van megfertőződve.

Hakkoh Hakkoh

Hakkoh Cosplay pincérnőként dolgozik Santana bárjában és segédként is dolgozik ott.

 Nene Nene

Az a híres énekesnő akiről már sok epizódban hallhattunk. A taxisofőr rajong Nene-ért. Az ő dalai mennek a taxiban a rádióban, így sokszor hallhatjuk a sorozaton keresztül.

Cummings Cummings

Egy ember, aki a Snakesnek dolgozik, hűséges  Alphardhoz és Liang Qi-hoz is. Viszont több szenvedéllyel van Liang Qi iránt, és ezért egyszer megkiséreli azt hogy elárulja Alphardot. De utána megbocsájtanak neki.

Santana Santana

Egy ex munkása a Snakesnek, Santana megmentette Hakkot, amikor a faluját megtámadták, és közben Santana érzésekkel tele van Hakko iránt. 

Siam Siam

Egy ex zsoldos, Canaan és Alphard vezetője. Megmentette Canaant amikor a faluját megtámadták, és elkezdte edzeni őt. Az anime eseményei előtt megölte őt Alphard.                

Minoru MinorikawaMinoru Minorikawa

Maria partnere, és próbálja felfedni a titkot ami Alphard mögött van.

Yuri NatsumeYuri Natsume

Natsume Canaan munkaadójának képviselője és az informátora. Ő nyugodt és pontos ahogy tanusította, ezzel ellenben kevesebbet figyel arra akit alkalmaz.

Liang QiLiang Qi

Alphard közvetlen alárendelte. Erős érzelmei vannak Alphard iránt (ezért nevezi őt onee-samanak) , de Alphard inkább csak kellemetlenségnek látja őt. Liang Qi megveti Canaan-t , mert Alphard csak Canaanra figyel, és rá nem, és hát Liangnak nagyon beteg elméje van.

Taxi driver Taxi sofőr

Egy olyan őrült , különc ember akivel mindig összefutnak Cannaa-nék. Ő Nene hatalmas rajongója, és mindig a rádióban Nene számait hallgatja.

 

Forrás: www.myanimelist.net