Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szereplők

2009.12.27

FIGYELEM! Vannak olyan részek a szereplő leírásban amiket külön írtam, hogyha nagyon hajt a vágy akkor elolvashatod. DE ha ezeket elolvasod már a történet 3 negyedét megfogod tudni.                                                                                                                                        Koyomi AraragiKoyomi Araragi

A történet főszereplője, 3.-os középiskolás. Kicsivel mielőtt a történet kezdődik megmentett egy vámpírt a vérével, így ő is vámpír lett.

 

 

Bár Oshino Meme segített neki újra emberivé válni,van néhány mellékhatás, a sötétben tud látni és az átlagos embertől gyorsabban gyógyul.

 

Hitagi SenjougaharaHitagi Senjogahara

Hitagi a másik főszereplő, egy gyógyíthatatlan betegségben "szenved". Koyomival ugyan abban az osztályban vannak, de Hitagi a betegsége miatt nem sokat jár iskolába, ezért nem is beszélnek nagyon. De nagyon okos lány, mindenből a legjobb, és állítólag egy gazdag háztartásból származik.

 

 

A középiskola első éveiben találkozott egy rákkal, ezután " súlytalan lett" (5 kg). Ezután mindenki mást elkerülte hogy nehogy kapcsolatba kerüljön,eközben fenyegette azokat akik rájöttek a titkára. Több száz rajz eszközöt és tűzőgépet visz magával, amit elrejt az iskolai ruhájában, ezeket fegyverként használja.

Tsubasa HanekawaTsubasa Hanekawa

Tsubasa Koyomi osztálytársa és az osztályelnök.

 

 

A regény kezdetétől megelőzően a családját egy bakeneko irányította.A problémáit Shinobu megoldotta, de az iskolai fesztivál előtt megint előtörtek.

 
Mayoi HachikujiMayoi Hachikuji

Mayoi egy 5.-es általános iskolás lány, mindig magával viszi a nagy hátizsákját.

 

 

Tíz évvel ezelőtt neki köze volt egy forgalmi balesethez, és emiatt meghalt. Azután egy szellem és egy csiga megtestesítése lett.

Nadeko SengokuNadeko Sengoku

Tsukihi barátnője volt általános iskolában. Mindig hord egy derékzacskót,és mindig lefelé hajtja a szemeit. Szégyenlős természetű lány, de könnyen el lehet szórakoztatni, Koyomi régebben sokat játszott vele amikor meglátogatták a házukat.

Shinobu OshinoShinobu Oshino

Shinobu az a lány aki Meme-vel él a letört épületben. Olyan mintha csak egy 8 éves kislány lenne, de igazából egy olyan vámpír aki már több mint 500 évet megélt. 

 Meme OshinoOshino Meme

Meme egy olyan középkorú férfi aki egy letört/ elhagyatott épületben lakik. Megoldja a többi embernek a problémáit.

Suruga KanbaruSuruga Kanbaru

Az iskolai kosárcsapat ásza, és Hitagi egyik ismerőse. Ő bevalja magáról hogy lezbikus és mazochista.

Tsukihi AraragiTsukihi Araragi

Tsukihi Koyomi két húga közül az egyik, ő a fiatalabb testvér.

 

Ő egy főnix reinkarnációja, a főnix még kiskorában belépett a baba testébe, amikor még az anyja méhében volt. Ez miatt egy hallhatatlan ember lett.


Karen AraragiKaren Araragi

Karen a másik húga Koyominak, ő az idősebb.

 

Forrás: www.myanimelist.net